Shopping!

Jag älskar att shoppa! Speciellt när det inte svider i hjärtat när tusenlapparna bara försvinner från kontot. De tre senaste dagarna har jag köpt: Ett par nya stövlar, 3 rejuvi produkter (hudvårdsserie), 3 strumpbyxor, knästrumpor, impregnering till mina stövlar, födelsedagspresent till pappa, en dixie burk, multikvinna, zink, favototal, treatment mascara (balsam för ögonfransarna) och ett underklädes set. Jag tror det var allt! Men jag är inte klar än.. har lite mera som ska köpas i veckan. Men jag är som gott som klar med julklapparna, skönt!

Love M



Ledig!

Äntligen är jag ledig igen, känns såå skönt! Jag började min ledighet med en behandling på Atelje Beauty, sen fika i Ludvika och köp av ny bil. Nu har jag just ätit sushi och väntar på att idol ska dra igång. Saknar Robin lite.. men vi ses på söndag. För imorgon är det supermysig heldag i Stockholm med världens bästa mamma som gäller!

Hoppas jag kan sova gott ikväll, hade nämligen mitt livs värsta migrän-anfall inatt, ever..

Love M



Välkommen till världen!

Vad lustigt allt kan vara ibland, jag som skrev i bloggen tidigare idag och frågade när du skulle komma. Så kommer du samma dag och allt, välkommen till världen bebis! <3

Love Faster M



Hjärta

Inatt somnade jag inte förens långt efter midnatt, tänkte gå och lägga mig en timme efter att jag hade slutat jobbet. Men min kropp var nog uppe i varv och ville inte somna. Sitter hemma i Robins vardagsrum nu och ser på extreme home makeover, handlar om åtta syskon som blev av med båda sina föräldrar inom loppet av 16 dagar. Jag tror verkligen på att ens hjärta inte orkar längre när ens kärlek går bort, det finns någonting i det.

Igår fick jag reda på att Du tagit ditt liv och lämnat oss på jorden för en finare plats. Det var något som ingen kunde förvänta sig, att just Du skulle göra det. Hade bara träffat dig några få gånger i samband med våra dansuppvisningar inom er verksamhet. Jag hoppas Du får ro.



Älskade syskonbarn, kan du inte komma till världen snart? Alla väntar på dig!

Love M



Godnatt

Tabletter - fruktsallad - spikmatta!

Love M



Idag är det ingen vanlig dag

.. för idag har jag mig en ledig dag :) Det kändes som en evighet sedan jag var ledig sist, det är intensivt nu fram tills nyår. Idag har jag inhandlat lite julklappar. Så snart är jag klar med alla, hallelujah! Ikväll blir det träning, men jag inte bestämt mig ännu för om jag ska gå på pass eller köra i gymmet (?).

Love M



Stockholm - Arlanda

Ännu en dag på jobbet är avklarad, idag var det jobb 10-19 som gällde. Samma sak gäller imorgon. Har fått i mig lite middag nu och sitter hemma i Robins lägenhet och tittar på Stockholm - Arlanda. Jag längtar utomlands och vår, troligtvis underbara resa som vi har framför oss, känns oändligt långt borta just nu.. Jag vill att våran dag ska vara imorgon eller i övermorgon! Jag vet att jag kanske ligger ett steg liite för långt fram, men vart ska vi resa sen?

Love M



Hur?

Hur kan vi ha missat en hel säsong av skivstång/kondition? Vi har verkligen missat något!!

Love M



Söndag

Så var det söndag igen! Ledigheten har gått fort.. som vanligt. Imorgon börjar min jobbperiod som sträcker sig fram tills nyår. Det blir många timmar på jobbet, men det är timmar som blir pengar :) Just nu lagar jag ädelostbakad kyckling med vildris och sallad, mums! Senare ikväll blir det ett 75 minuters långt skivstång/konditions-pass med Susanna. Jag orkar inte vänta på att min förkylning ska avta. För det verkar den aldrig vilja göra och jag har inte tid att vänta i flera dagar innan jag 'får' träna. Så nu får det bära eller brista.

Imorgon är det dags att sitta makeupmodell igen, sen ska jag jobba 16-21.

Love M



Nyklippt



LOVELY - tusen tack matilda!!




Värk

Jag står för huvudvärken & Robin för baconsjukan.. skämtåsido men ingen av oss är på topp. Jag med huvudvärk som jag inte ens önskar min värsta fiende och Robin har legat hemma med feber, hosta och ont i kroppen idag. Jag har jobbat heela dagen, imorgon är det tidig uppstigning till jobbet som gäller.. om jag inte vaknar med en knorr vill säga!

Love M



Hårtips!

Jag har blivit helt förälskad i mitt Bed Head shampoo & balsam, men det är inte alla som prioriterar ett dyrt shampoo för sitt hår. Därför tänkte jag ge er tips på shampoon som passar tre olika plånböcker:

1. Wella har kommit ut med en ny flaska som heter Breakage Protection och innehåller veteextrakt, det här shampoot är psrisvärt och i vissa fall bättre än dyrare produkter. Du hittar shampoot i din närmaste livsmedelsbutik.

2. Behöver ditt hår protein så finns det proteinshampoo från Rosenserien att köpa på hälsokostbutiker, den här produkten måste nog användas någon vecka innan du ser resultat.

3. Shampoot jag använder är Dumb Blonde från Bed Head, de innehåller bla. protein och uv-skydd. Mitt shampoo är anpassat för blondiner. Men det finns även shampoon som passar just din hårfärg.

Den här produkten Tresemme som alla talar om och som säljs för under 100-lappen i livsmedelbutikerna är inget jag klubbar för. Jag har själv provat produkten och blev riktigt besviken. Än så länge har inget schampoo som jag provat på varit bättre än Tigi's.

Är du sugen på att köpa ett lite dyrare shampoo så är mitt tips att beställa det via internet. Det kan du spara runt 100-lappen på.

Love M



Godmorgon!

Jag är inte en morgonmänniska längre utan sover hellre fram till lunch nuförtiden.. Men idag ska jag ha hunnit äta frukost & klä på mig innan kl 10, då jag ska sitta modell igen :) Jag uppdaterar när jag kommer tillbaka, blir nog strax efter lunchtid. Då ska jag rekommendera två bra schampoon, ett för den lite snålare plånboken & för den dyrare. Vi ses!

Love M



Välkommen!

Hej!
Jag har bestämt mig att starta upp en egen blogg. Jag följer så många bloggar nuförtiden så jag tror det är dags för mig att göra ett försök :) Om intresset finns? Här har jag tänkt att dela med mig av min vardag och tankar. Glöm inte att kika in bloggarna jag följer under 'länkar' :)

Love M



?