Söndagsmiddag!

Idag blev det att åka till min favorit inredningsbutik när dem öppnade, sen for jag och Robin runt på alla elektronikaffärer tills vi hamnade i köpcentrumet. Nu är hela resan betalt, såå skönt! Sen kikade vi runt i lite affärer och fixade min jetset klocka. Sen for vi till Falun en snabbis för att köpa digitala fotoramar och titta i några affärer. Julblommorna som vi fick från jobbet fick två vita krukor, har tänkt att ha dem på varsin sida av tv:n hemma hos Robin.

Efter vår lilla shoppingrunda bar det av hem till Mormor och Morfar där det bjöds på tre-rätters söndagsmiddag, hur gott som helst!

Så nu sitter jag här mätt och belåten hemma hos Robin och väntar på att han ska sluta jobbet. Imorgon blir det tidig uppstigning, för jag ska påbörja den nya och sista veckan av 2009 med en ansiktsbehandling. Sen hade jag tänkt mig att kika runt i några butiker på stan.

Love M



En enda röra

Det är precis vad mitt rum är och har varit den senaste tiden. Jag har så mycket saker som inte får plats någonstans.. Tur att alla mina saker från lägenheten är nerpackade i kartoner och ligger ute i förråden. Annars hade jag fått klättrat över alla mina saker som jag hade när jag bodde hemifrån och pluggade. Jag försöker hålla det rent och snyggt med så få prylar som möjligt framme men det är inte lätt när man gillar att handla på sig och önskar sig inredningsprylar (tack mina kära för julklapparna!), dessutom inte när man ibland bor två stycken och ska ha sina prylar lite överallt. Har just rensat min garderob på mina väskor, som tog upp 1/4 av garderoberna så nu fick träningskläderna och tjocktröjorna lite mer plats.

Idag var jag på mellandagsrean med mamma en sväng. Köpte bara två par träningsstrumpor.. Jag har ju tänkt mig att byta träningsklubb nu efter nyår så det är väl lika bra att unna sig något i träningsväg. Så kul att det blir en sån hysteri på folk när det är mellandagsrea. För butikerna plockar bara fram en massa varor som man aldrig sett förut och bara en massa skit ;) Därför väntar jag till den riktiga rean, den som börjar efter nyår. Då det blir rea på riktiga saker och sånt man vill ha. Är sugen på att invenstera i två bäddset i satin (bästa kvalitén, inget annat hamnar i min säng) från Hemtex på rean som kommer.

Imorgon börjar Robin jobba först klockan 16 (Själv är man ledig i 4 dagar, otroligt!) så då ska vi ta oss en tur på stan för han vill ha två dörrhängare till sin nya morgonrock som han fick i julklapp. Dessutom ska jag justera min nya jetset klocka som jag fick av Robin i julklapp, mina handleder är så smala.. Sen ska vi betala det sista av resan och jag ska byta in mina trisslotter som jag vann på till nya.

Inte för att jag vet om det här blev ett vettigt inlägg (?), men nu ska jag dricka mina antioxidanter och vatten!

Love M




Julen

Nu är julen slut, åtminstonde julafton. Den gav mig fin tid med mina nära och kära, samt fina klappar: Godis
elvisp, lampa, badset, vinställ, pengar, sport bh, kalender, tidningar, ljushjärta, oliv lotion, dixie låda, 2 ljuslyktor, 5 trisslotter, jet set klocka, pandora berlock, piece of cake - boken, peace & love festivalpass och ett presentkort på atelje beauty. Dessutom var Adrian (min brorson) med och firade sin första jul med oss, han 'fyllde' en månad igår, han är så fin! Nu är det dags för jullunch/middag hemma hos farmor och farfar.



Adrian i sin Manchester United dress. När han kom var han tomteklädd :)

Love M



En 25-minutare

Imorse gick jag upp och tog en 25-minutare.. hos en massör på Haga Spa. Det var precis vad min slitna rygg behövde! Sen fick det bli en fika med Sara på Wayne's, ett träningspass för mig och en date med Susanna som befinner sig i hemstaden för att hon är sjukskriven. Idag har jag frusit hela dagen, termometern visade -20 grader kl 9.00 när jag var påväg till massören. Det enda positiva med kylan är att snön ligger kvar och att vi får en vit jul.

Väntar på att Robin ska sluta jobbet så jag kan åka och hämta honom, men det dröjer någon timme till. Sen blir det att krypa ner i en förhoppningsvis varm säng och sova en snabbis innan jag ska upp och jobba. Jag som inte är någon morgonmänniska börjar nämligen klockan 6.00 imorgon. Vad gör man inte för att få sluta 3 timmar tidigare än den ordinarie arbetstiden? Dessutom är det tokmycket att göra på jobbet nu fram tills jul!!

Love M




Julbord

Äntligen är jag ledig, långhelg dessutom! Idag blir det att fara iväg en sväng och titta om jag kan hitta någon ny festblåsa till julfesten med jobbet imorgon. Men först ska det hinnas med årets första julbord ikväll. Vi får se vad dagen har att erbjuda, jag har inga planer alls :) Bara njuta av ledigheten och ta på mig alla mina smycken.

Love M



Svinsprutan

Har sovit riktigt dåligt inatt, svinsprutan gav mig en ond arm, öm kropp, svullna fingrar med nedsatt känsle, feber och huvudvärk. Jag är glad att jag är vaccinerad nu och att jag bara fick känna på en svininfluensa light. I eftermiddag blir det jobb 16-22.30, första gången jag ska stänga på min avdelning.. Hur ska detta gå? Egentligen skulle min första stängning ske på torsdag men jag ställde upp och stänger idag med. Hoppas det går hyffsat för att vara en första gång. Glömde helt bort att kika Paradise Hotell på webbtv igår.. Såg bara Ullared. Så det får nog bli Paradise nu och ikväll tvivlar jag på att vi orkar se Plastikkirurgerna när väl slutat jobbet.

Love M



7 december

..och jag är redan klar med alla julklappar, känns underbart! Idag hann jag bara fixa julgardinerna och julduken, för sen blev jag inringd att ta svinsprutan, inget som jag anade när jag öppnade ögonen imorse. Sen åt ag lunch tillsammans med Robin, för att sedan jobba. Imorgon får det bli att städa lite på rummet och rensa garderoben, om inget annat kommer ivägen. Nu ska jag fixa mig för natten och kika på Ullared.

Love M



Julpyssla

Godmorgon! Har just fått i mig lite frukost och ska snart ta tag i dagens uppgifter. Blommorna ska vattnas, julgardinerna och julduken ska strykas och hängas upp, rummet ska städas och garderoben rensas lite. Senare i eftermiddag väntar jobb, sen efter jobbet ska jag hem och se Ullared på webbtv.. jag älskar webbtv!
 
Love M



Julmarknad

Idag var jag, Robin och mamma på Julmarknad i grannstaden, det var jättefint och många som sålde fina saker! För oss blev det senap, bröd, honung och en dörrkrans. När jag slutat jobbet så väntade det lite snö utanför dörren, hoppas julkänslan kommer snart! Imorgon blir det jobb.. igen, så jag hoppas januarilönen blir fin! I fredags betalade jag resan och vi hämtade ut våra tågbiljetter som vi beställde på förmiddagen. Dansshowen var bra, men lite tråkig då temat var MJ och pågick i 1 timme och 45 minuter.. Nu ska jag prata klart med Robin och krypa till sängs.

Love M



Som att jobba på Ullared

Ja.. precis så kändes det på jobbet idag. vi hade kundklubbskväll och det verkligen kryllade av människor överallt och man kom knappt förbi. nu väntar jag på att Robin ska sluta jobbet, sen blir det SOS Gute och kvällsmat hemma hos mig. Glömde ta med mina antioxidanter hem till Robin så jag har riktigt längtat efter dem i två dagar nu! Imorgon är vi båda lediga, så då ska vi bara vara och göra sånt som vi vill göra, betala resan, kika lite i affärer, kanske träna och hinna med att baka lite inför jul? Sen på kvällen ska vi åka iväg och se en dansföreställning som heter 'King of pop', jag saknar verkligen dansen och önskar det fanns tid för den i mitt liv. Men ibland måste man prioritera och i det här fallet så går ett jobb före en danskurs, tyvärr.

Love M



Godmorgon!

Har nyss fått i mig lite frukost och understället har åkt på fastän utomhustermometern bara visar -3,3 celsius. Någon snö har vi inte fått ännu, däremot lite frost. Nu är det 6e eller 7e dagen i rad som jag har huvudvärk, inte bra.. Hoppas det är en magisk dag idag och att någon värktablett hjälper. Annars kanske det är dags att spruta in lite botox i ansiktet? Inte för skönhetsskäl, utan det är faktiskt ett hjälpmedel för dem som lider av spänningshuvudvärk. Idag är det jobb 10-19 som gäller, sen ska jag hem till Robin och ta det lugnt framför Stockholm-Arlanda och Bonde söker fru.

Love M



Tack..

till min familj & kollegor på färsken som lyfter upp mig när andra vill motsatsen <3



1 december

Börjar jobba först kl 16 idag så jag har hunnit med att städa lite hemma och byta till julmattor i huset. Sen var jag förbi vid Idéa (Borlänges bästa inredningsbutik) och köpte min efterlängtade pedalhink från Dixie. Ska sova i stan hos Robin nu i två nätter när jag ska börja kl 10 de kommande dagarna. Imorgon åker storebror till Arlanda för att åka vidare till Malaysia på torsdag morgon, hoppas du får det bra!

Love M



?